خرید نهال بید مجنون

خرید و قیمت نهال بید مجنون پیوندی + ویدئو

2 دیدگاه
  • بید مجنون که با نام بید گریان نیز شناخته می‌شود از خانواده Salicaceae از تیره Salix است. این نهال دارای شاخه‌های بلند و گسترده با برگ‌های خاکستری نقره‌ای است که اگر شرایط رشد آن ایده‌آل باشد، تبدیل به یک درخت افراشته و یک چشم‌انداز بی‌نظیر می‌شود.

    بید مجنون با توجه به نوع آن با نام‌های مختلف مانند Tree willows با برگ‌های نیزه‌ای شکل، Osier willows با برگ‌های باریک و Sallows با برگ‌های بلند و باریک شناخته می‌شود.  بید مجنون به احتمال زیاد از کشور چین سرچشمه گرفته و در امتداد جاده ابریشم به اروپا فرستاده شده است و اکنون در سراسر جهان یافت می‌شود.

    نهال بید مجنون با نام لاتین Salix شناخته می‌شود. این نام برگفته از نام علمی درخت و به‌دلیل ترکیب شیمیایی موجود در گیاه بید به‌نام سالیسیلیک اسید است. این ترکیب پیش‌نیاز داروی مسکن آسپرین است. علاوه بر این از چوب درختان بید برای ساخت مبلمان، آلات موسیقی، چوب دستی بازی‌های ورزشی و… استفاده می‌شود. همچنین بومیان آمریکا از بید مجنون برای ساختن قلم‌مو استفاده می‌کنند.

    نهال-بید-مجنون

    انواع درخت بید مجنون

    امروزه بیش از 400 گونه نهال بید مجنون وجود دارد که بسیاری از آن‌ها در کشورهای نیمکره شمالی رشد می‌کنند. درختان بید مجنون با توجه به گونه‌شان از نظر ارتفاع با همدیگر بسیار متفاوت هستند. به‌عنوان مثال بید کوتوله تا ارتفاع 1.5 متر رشد می‌کند در حالی که ارتفاع بید مجنون تا 25 متر نیز می‌رسد. از رایج‌ترین انواع درخت بید مجنون می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    – بید مجنون کوتوله یا Dwarf Weeping Willow Trees

    – بید بزی یا Goat Willow

    – بید چوب پنبه‌ای یا Corkscrew Willow

    – بید داپلد یا Dappled Willow

    – بید برگ باریک یا Narrowleaf Willow

    – بید سفید یا White Willow

    درخت بید مجنون نماد چیست؟

    مطمعنا با دیدن بید مجنون که درخت سایه انداز  محسوب می شود با خود فکر کرده اید که این درخت نماد چیست؟ درخت بید مجنون نماد غم، اندوه و سوگواری است. این درخت به دلیل شاخه‌ های آویزان و خمیده ‌اش، تصویری از تسلیم و فروتنی را به ذهن می ‌آورد. در فرهنگ‌ ها و ادبیات مختلف، بید مجنون به عنوان نمادی از احساسات عمیق و پیچیده انسانی مانند دلتنگی و اشتیاق نیز شناخته می ‌شود.

    محوطه سازی و فضای سبز با بید مجنون

    به‌دلیل داشتن شاخه‌های آویزان و زیبا بیشتر به عنوان یک درخت زینتی برای محوطه‌سازی در فضای شهری و خارج از آن استفاده می‌شود. به همین خاطر بسیاری از مهندسان برای ایجاد یک فضای سبز در مراکز شهرها به ویژه پارک‌ها و فضای سبز از نهال بید مجنون استفاده می‌کنند.

     همچنین بسیاری از افراد برای مراقبت از مناطقی که در آن‌جا آب‌های ثابت مانند برکه، نهر، رودخانه و… وجود دارد، شروع به کاشت بید مجنون می‌کنند. این کار علاوه بر تأمین آب کافی برای درخت، باعث می‌شود تا مناطقی آبی به دور از آلودگی در یک حصار قرار گیرند.

    بید-مجنون-زیبا

    همچنین ببینید: طراحی باغ ویلا

    همچنین ببینید: درخت افرا زینتی

    نگهداری بید مجنون

    با مراقبت منظم، حیاط، باغ، مناطق شهری و… با کاشت بید مجنون تبدیل به یک منطقه پررونق و چشم‌نواز می‌شود. آب‌دهی و هرس منظم نقش اساسی در مراقبت از این درخت دارند.

    نور: با این‌که نهال بید مجنون می‌تواند در مناطق نیمه سایه نیز خوب رشد کند، اما اگر شرایطش را دارید بهتر است آن را در منطقه‌ی که آفتاب کامل دارد، بکارید.

    دما: بید مجنون دما هوای مرطوب و خنک را ترجیح می‌دهد. همچنین بهترین دما برای رشد بید مجنون بین 4 تا 9 درجه سانتی‌گراد است.

    خاک: بید مجنون تقریباً با هر نوع خاکی که به سرعت خشک نمی‌شود، سازگار است. قرار دادن یک لایه مالچ به ضخامت 2 تا 4 اینچ بر روی سطح خاک باعث حفظ رطوبت می‌شود. بهتر است بین تنه درخت و مالچ 3 تا 4 اینچ فاصله باشد.! بید بالغ برای این‌که برگ‌های سبز و سالم داشته باشد باید در خاک غنی کاشته شود.

    کوددهی: برای کوددهی 453 گرم نیتروژن را به ازای هر 100 فوت مربع در اطراف درخت در اوایل بهار و اواسط تابستان انجام دهید. پس از کوددهی محل را کاملاً آبیاری کنید تا کود شروع به حل شدن کند و در زمین خیس فرو رود.

    آبیاری: در آب و هوای خشک و اگر در اطراف بید مجنون برکه، نهر یا سایر منابع آب ثابت نباشد باید آن را به‌طور مرتب آبیاری کرد. اما توجه داشته باشید که خاک را مرطوب نگه دارید نه خیس! در ماه‌های خشک و دو سال اول زندگی نهال بید مجنون آبیاری باید به صورت منظم انجام شود.

    هرس: بخشی عمده‌ای از مراقبت از نهال بید مجنون، هرس کردن شاخه‌ها است. شاخه‌های بلند بید مجنون نیاز به هرس سالانه دارند. در اواخر زمستان یا اوایل بهار با قیچی شاخه‌ها را به میزان دلخواه برش دهید. قبل از هرس حتماً قیچی را با پارچه‌ای آغشته به الکل ایزوپروپیل ضدعفونی کنید. سپس شاخه‌های آسیب دیده و خشک را از درخت جدا کنید. همچنین برگ‌های افتاده و زباله‌های اطراف درخت را نیز باید مرتباً تمیز کنید.

    آفات و بیماری‌ها: بیماری‌های مختلفی از دلمه بید که یک نوع قارچ است گرفته تا بیماری سوختگی نهال بید مجنون را تهدید می‌کند. بیماری شانکر که باعث بروز ضایعاتی روی شاخه، برگ و ساقه می‌شود نیز در نهال بید مجنون شایع است. هرس شاخه‌های آلوده و حذف آن از درخت بهترین گزینه برای کنترل بیماری شانکر، سوختگی و دلمه است. کپک پودری، زنگ زدگی و لکه قیر بیماری دیگری است که روی شاخه و برگ تاثیر می‌گذارد.

    شته‌ها، حشرات کوچک که از سطح زیرین شاخ و برگ تغذیه می‌کنند می‌توانند بیماری را به درخت بید منتقل کنند.  حشرات فلس‌دار نیز می‌توانند بید را ضعیف کنند یا با تغذیه از شیره آن باعث ایجاد و گسترش بیماری‌های قارچی شوند.

    محل کاشت: از کاشت درختان در نزدیکی بید مجنون خودداری کنید. همچنین درخت را در منطقه‌ای بکارید که در زمان بلوغ ساختمان و درختان دیگر مانع تابیدن نور خورشید به آن نشوند. حداقل باید بید مجنون با ساختمان و درختان دیگر 10 متر فاصله باشد. به‌دلیل این‌که شاخه‌های بید مجنون بسیار شکننده هستند، هرگز آن‌ها را در مناطق بادخیز نکارید. اگر فکر می‌کنید باد می‌تواند مشکل‌ساز شود حتماً در اطراف نهال حصار یا بادگیر بگذارید.

    علت خشک شدن درخت بید مجنون چیست؟

    خشک شدن درخت بید مجنون می ‌تواند به دلایل مختلفی رخ دهد. یکی از علل اصلی آن کمبود آب است، زیرا این درخت نیاز زیادی به رطوبت دارد. همچنین، بیماری‌ های قارچی یا حمله حشرات می ‌توانند باعث آسیب دیدن ریشه‌ ها یا شاخه‌ ها شوند که منجر به خشک شدن درخت می ‌شود. خاک نامناسب یا زهکشی ضعیف نیز ممکن است باعث تجمع آب و پوسیدگی ریشه شود که نهایتاً منجر به خشک شدن درخت خواهد شد.

    علت زرد شدن برگ درخت بید مجنون چیست؟

    زرد شدن برگ‌ های درخت بید مجنون معمولاً نشانه ‌ای از مشکلات تغذیه‌ ای یا محیطی است. کمبود مواد مغذی مانند نیتروژن یا آهن می ‌تواند باعث زرد شدن برگ ‌ها شود. همچنین، آبیاری بیش از حد یا ناکافی نیز ممکن است منجر به زرد شدن برگ‌ ها گردد. شرایط نامناسب خاک، مانند pH نامتعادل یا زهکشی ضعیف، نیز می ‌تواند بر سلامت برگ‌ ها تأثیر بگذارد و باعث زرد شدن آن ها شود. به طور کلی بهتر است در صورت مشاهده چنین مشکلی در درخت با کارشناسان کشاورزی مشورت کنید تا بهترین درمان را به شما پیشنهاد کنند.

    عکس نهال بید مجنون – درخت بید مجنون در پاییز

    نگهداری بید مجنون

    تکثیر و قلمه زدن بید مجنون

    بید مجنون را به‌راحتی و از طریق قلمه زدن می‌توانید تکثیر کنید. کافی است در اواخر زمستان شاخه‌هایی که قطر آن‌ها حدود ½ اینچ است را هرس کنید. شاخه‌ها را به داخل خانه آورده و آن‌ها را در سایزهای 12 تا 18 اینچی ببرید.سپس قلمه‌های 12 تا 18 اینچی را با نخ یا ریسمان به هم بچسبانید. قلمه‌های بسته‌بندی شده را در یک کیسه پلاستیکی که حاوی مقداری پیت ماس است، قرار دهید.

    سپس کیسه پلاستیکی را در یخچال قرار دهید. در اوایل فروردین، قلمه‌ها را از یخچال خارج کنید و6 تا 8 اینچ قلمه‌ها را در خاک قرار دهید. در عرض چند هفته قلمه‌ها شروع به ریشه‌دهی و برگ دادن می‌کنند.

    یک روش دیگر برای ریشه‌دهی قلمه‌ها این است که آن‌ها را در یک ظرف آب در داخل خانه قرار دهید و به طور مرتب آب را تعوض کنید. هنگامی که قلمه‌ها ریشه دادند، آماده کاشت در فضای باز هستند.

    در صورت داشتن هر گونه سوال در زمینه خرید نهال در گیلان  و یا سایر محصولات سایت مانند کاج لاوسون، درخت انجیلی و نهال گواوا و عنبرسائل و …  از بخش تماس با ما سایت سرو طلایی اقدام نمایید

    توضیحات مهندس ارسالان همتی در مورد بید مجنون 

     

    مراحل خرید نهال بید مجنون

    با افزایش سایت های فروش انلاین، خرید اینترنتی نهال بسیار آسان شده و تنها با چند کلیک می توانید انواع مختلف نهال و درختان مقاوم به آفات و همچنین درختان زینتی مانند درخت افرا زینتی را تهیه کنید. فرایند ثبت سفارش و اطلاع از قیمت محصولات باید به گونه ای باشد که مشتریان بتوانند در کمترین زمان ممکن به محصول مورد نظرشان دست پیدا کنند. در این بخش می توانید فرایند خرید و ثبت سفارش انواع مختلف نهال را از سرو طلایی مشاهده نمایید:

    • برای اطلاع نحوه ی ثبت سفارش یا قیمت بید مجنون، باید از طریق تلفن و واتس آپ 09113818646 به نام مهندس همتی پیام ارسال کنید.
    • بعد از اینکه نام نهال درخواستی خود را اعلام کردید، شرایط منطقه شما برای کاشت این درخت بررسی می شود تا از عدم وجود مشکل جهت پرورش این نهال اطمینان حاصل شود.
    • در صورت تایید این مورد، تعداد نهال درخواستی را اعلام می کنید و قیمت عمده یا تکی هر محصول مشخص می شود.
    • در نظر داشته باشید موقعیت گلخانه در استان گیلان و بعد از ثبت سفارش، نهال های مورد نظر شما جمع اوری و از طریق اتوبوس ارسال می شود.
    • مقصد ارسال نهال ها به انبار یا همان باربری ترمینال شهر مقصد خواهد بود.
    • در صورتی که شهر شما دارای باربری نباشد، باید نزدیک ترین شهر دارای این امکان را معرفی کنید، تا ارسال نهال ها از گیلان به آن مقصد صورت پذیرد.

    قیمت بید مجنون در گیلان

    قیمت نهال بید مجنون با توجه به انواع آن بسیار متفاوت است. همچنین سن گیاه و تعداد نهال نیز در قیمت نهایی تأثیرگذار است. برای اطلاع از قیمت دقیق و سفارش بید مجنون می‌توانید از بخش تماس با ما سایت اقدام کنید.

    قیمت بید مجنون در گیلان

    خرید درخت بید مجنون پیوندی

    برای خرید نهال بین مجنون پیوندی و مدل‌های دیگر باید به مراکز معتبر مراجعه کنید. تولیدی گل و گیاه سرو طلایی با بهره‌مندی از کارشناسان زبده و با تجربه در پره سر گیلان پذیرای افراد برای خرید انواع گل و گیاه با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت است.

    سوالات متداول

    بهترین خاک برای کاشت بید مجنون چیست؟

    بید مجنون به رطوبت زیادی برای رشد نیاز دارد به همین علت خاک های لومی بهترین گزینه برای کاشت این درخت هستند. حفظ همیشگی رطوبت مهمترین دلیل انتخاب این خاک به شمار می آید. به طور کلی تمامی خاک های که به سرعت خشک نشوند مانند خاک رسی، شنی و حتی برخی خاک های سنگین برای کاشت بید مجنون مناسب هستند ولی باید قبل از هر اقدامی بررسی لازم روی خاک از نظر سطح اسیدی بودن و زهکشی انجام گردد.

    آیا استفاده از مالچ در کاشت بید مجنون مفید است؟

    بله استفاده از مالچ در خاکی که نهال های بید مجنون کاشته شده بسیار مفید است و سبب حفظ رطوبت خاک می شود. همچنین مالچ از رشد علف های هرز در اطراف نهال جلوگیری نموده و از ریشه ها نیز در برابر تغییرات دمای محافظت می کند.

    ایا بید مجنون حتما باید بر روی بید معمولی پیوند زده شود؟

    بید مجنون چون دارای شاخه های نازک‌تر است اگر ان شاخه ها به صورت قلمه استفاده شود زمان بیشتری می خواهد تا به یک نهال درشت تبدیل شود بنابر این بهتر است شاخه های نازک بید مجنون را روی پایه‌های بید معمولی پیوند بزنید تا در زمان کوتاهتری یک نهال خوب داشته باشید.

    یا اگر شاخه بید مجنون را به صورت قلمه استفاده کنیم به حالت مجنون در می اید؟

     اگر بخواهید از شاخه های بید مجنون برای قلمه استفاده کنید باید حتما از شاخه های ضخیم‌تر استفاده کنید تا در زمان کمتری به یک نهال خوب تبدیل شود شاخه های بید خیلی زود ریشه دهی مکنند اگر در خاک مرطوب قرارگیرند

    زمان کاشت درخت بید مجنون

    • در مناطق گرم: اواخر پاییز یا اوایل زمستان بهترین زمان برای کاشت درخت بید مجنون است. در این زمان، هوا خنک‌تر است و احتمال تبخیر آب از خاک کمتر است.
    • در مناطق سرد: اواخر زمستان یا اوایل بهار بهترین زمان برای کاشت درخت بید مجنون است. در این زمان، خطر یخبندان از بین رفته است و خاک شروع به گرم شدن می‌کند.

    درخت بید مجنون در زمستان

    بله، درخت بید مجنون در زمستان زنده می‌ماند. در واقع، این درخت می‌تواند دمای تا 40 درجه سانتیگراد زیر صفر را تحمل کند.

    نیاز آبی درخت بید مجنون

    درخت بید مجنون به آب زیادی نیاز دارد. این درخت به طور طبیعی در کنار رودخانه‌ها و جویبارها رشد می‌کند و به رطوبت زیادی در خاک نیاز دارد.

    سایر دسته بندی ها:

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱۶ رای

    راهنمای خرید

    سفارش از طریق تلفن و واتس آپ 09113818646 مهندس همتی :
    موقعیت گلخانه :استان گیلان
    ارسال شهرستان اتوبوسی و به انبار ترمینال مقصد خواهد بود ( باربری )

    ارسال به سراسر ایران

    خرید حضوری:
    آدرس نهالستان: گیلان - پره سر - رو به روی ایستگاه تحقیقات جنگل و مرتع

    خدمات ما

    2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

    • سلام وقت بخیر یک بید مجنون ۴ ساله دارم نمیدونم پیوندی بوده یا نه الان چند قلمه ازش گرفتم ۱- آیا این قلمه ها هم بید مجنون میشن یا اگر درخت پیوندی باشه شبیه درخت پایه میشه
      ۲_ اگر شبیه درخت پایه شد باید روش پیوند بید مجنون بزنم ؟
      با تشکر

      پاسخ
    • سلام
      من چند جا مثلا در پارک آب و آتش دیدم تنه بید مجنون در پایین بسیار ضخیم است و در میان تنه یکباره چند سانت باریکتر می شود. علت چیست؟

      پاسخ

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این فیلد را پر کنید
    این فیلد را پر کنید
    لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
    برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید